Bestel nu online je tickets voor "Paul Elstak - 25 Years Rainbow in the Sky" op 14 december in GelreDome!

Datum: 14-12-2019
Locatie: Gelredome, Arnhem
Alcohol vanaf achttien jaar.

Show : 18.00 - 23.00 uur
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)
Hashtag: #25yearsrainbowinthesky

Alle populaire evenementen hebben te maken met organisaties en mensen die hun gekochte tickets proberen door te verkopen voor veel te hoge prijzen. Om dit te voorkomen, vragen wij de kaartkoper om hun tickets te personaliseren door middel van het invoeren van de gegevens van de persoon die het evenement zal betreden. Op deze manier zijn alle tickets beschikbaar tegen een eerlijke prijs en behoren de tickets tot een individuele ticketontvanger. Wanneer je jouw bestelling hebt voltooid zal je een e-mail ontvangen met een directe link waarmee je de tickets kunt personaliseren voor Paul Elstak - 25 Years Rainbow in the Sky

• Op je ticket staat aangegeven bij welke entree je naar binnen moet. Op andere entree’s kom je niet binnen.

• Met een regular ticket kom je op de tribunes, op het veld en op de dansdecks.

• Met een golden circle ticket kom je naast bovenstaande ook in het exclusieve gebied voor het podium.

Regular ticket: €39,95 incl. fee
Golden Circle ticket: €49,95 incl. fee
Een Golden circle ticket geeft je toegang tot exclusief gebied rondom het podium.

De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Alcohol is toegestaan vanaf 18 jaar.

Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €€7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden. Let op: het is niet mogelijk om tijdens de show terug te gaan naar je locker.

Paul Elstak - Rainbow in the sky GelreDome Wallet
 

In GelreDome betaal je met de Wallet. De Wallet is een betaalkaart waarmee je contactloos kan afrekenen. De Wallet kan tijdens Paul Elstak gekocht worden bij een automaat of één van de bemande verkooppunten. Betalen bij de punten kan met cash, PIN of Credit Card. Je koopt de Wallet met een saldo wat je zelf kiest. De kaart zelf is kosteloos. Als het saldo op is dan kan je de kaart weer laten opwaarderen bij een bemand verkooppunt, of je kan hem zelf opwaarderen in een van de automaten. Bezoekers kunnen het saldo van hun kaart eenvoudig checken bij één van de saldo checkers of bij de betaalautomaten.

Tevens is het mogelijk om via de GelreDome website de Wallet te registreren en te personaliseren. Je kunt dan online je saldo checken, opladen, terug laten schrijven naar je rekening en je bestellingen terugzien. Bij verlies of diefstal kan de gepersonaliseerde Wallet geblokkeerd worden, zodat het saldo niet verloren gaat. Online opwaarderen kan eenvoudig via iDeal of met je creditcard.

Ben je iets kwijtgeraakt tijdens de show? Kijk hier op de site om te zien of jouw spullen gevonden zijn.

Mocht je vragen hebben over je ticket(s), klik dan hier

Paul Elstak - 25 Years Rainbow in the Sky vindt plaats in GelreDome Arnhem. Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

GelreDome is goed te bereiken met de auto. Zet in je navigatie het volgende adres: Batavierenweg 25, Arnhem. Er zijn verschillende parkeerterreinen geopend rondom GelreDome. Volg de borden ‘Parkeren GelreDome’ en volg de aanwijzingen van de parkeerstewards goed op. Kom op tijd om de drukte voor te zijn.

GelreDome is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de trein reist, stap je uit op station Arnhem Centraal. Vanaf hier kun je met de speciale pendelbus naar GelreDome. Een retourtje kun je kopen op het station. Bezoek www.ns.nl of www.9292.nl voor meer reisinformatie. Pendelbussen rijden vanaf 18.00 naar GelreDome toe.

Ben je geïnteresseerd in arrangementen voor personeel of zakelijke relaties? Mail dan naar info@rainbowinthesky.nl

Voor alle overige vragen kan je mailen naar info@rainbowinthesky.nl